0,00 0
Offertelijst

Geen producten in de offertelijst.

Hoe werkt Next Cups ?

NextCups

Bij ons kunt u als evenementenorganisator milieuvriendelijke en herbruikbare cups huren. U kiest het soort cup u, u selecteert de gebruiksdagen en u kiest of deze worden geleverd of opgehaald.

Dienbladen

Bij NextCups kunt u ook milieuvriendelijke dienbladen huren. Deze dienbladen
kunnen tijdens het evenement gebruikt worden om de NextCups uit te serveren of mee te geven aan de bar aan de gast. De dienbladen (tray) heeft 8 gaten zo kan de klant makkelijk cups meenemen dit is ook weer omzet verhogend.

Spoelmachines

Wij bieden spoelmachines aan voor gebruik tijdens uw evenement. Onze machines zijn ingesteld om de cups niet te beschadigen en goed te reinigen volgens alle normen. Bij het afnemen van een grote transport spoelmachine is de aanwezigheid van één supervisor van NextCups tijdens het evenement verplicht.

Retournering

Na afloop van het evenement dienen de cups en eventuele dienbladen te  worden geretourneerd. NextCups zal de cups en dienbladen tellen en eventueel missende items in rekening brengen: €1,- per ontbrekende cup en €7,50 per ontbrekend dienblad. Let op telling op onze locatie is ten alle tijden leidend.

Hoe werkt het voor de bezoeker?

1
1 Keer aanschaffen
Door bijvoorbeeld een halve munt een hele munt of onze NextCups beker munt in te leveren bij de bar.
2
Drankje halen
Bij iedere nieuwe drankbestelling ruilt de bezoeker zijn cup in voor een nieuwe.
3
NextCup inleveren
Wanneer het evenement is geëindigd kunnen de bezoeker hun statiegeld terugkrijgen.

Veelgestelde vragen

Hierbij een greep uit de meest gestelde vragen.

NextCups

Dienbladen

Spoelmachine